Gerechten

Matakumi
Filter

On

Rundvlees Tataki

Beef tataki is een Japanse bereidingswijze van filet van rundvlees, waarbij het vlees licht wordt aangebraden, gemarineerd en vervolgens wordt gesneden zoals sashimi. Beef tataki wordt geserveerd met een dipsaus op basis van citrus en sojasaus. Dit eenvoudige en heerlijke recept biedt stapsgewijze instructies voor het maken van de perfecte beef tataki. Serveer op zichzelf of met een bedje van Aziatische bladeren...
Lees meer

On

Tamagoyaki-omelet

Maak een van de gemakkelijkste en meest uitgebreide eiwitrijke bijgerechten uit de Japanse keuken met dit recept voor tamagoyaki Japanse omelet. Tamagoyaki, wat letterlijk 'gegrilde/gebakken ei' betekent, wordt gemaakt door dunne lagen gekruide eieren samen te rollen in een hoeveelheid. Geniet ervan als ontbijt, voeg toe aan een bento-lunch, of gebruik als vulling in sushi.
Lees meer

On

Herfst Bento

Geniet van een leuke bento met functionele herfstingrediënten. Een must-try voor elke bento-liefhebber, onze Herfst Bento bevat gesmoorde garnalen, shiitake paddenstoelen en wortels, met bamboescheuten en champignonmedley-rijst en hijiki en groene bonen tamagoyaki-rolletjes. Maak het van tevoren klaar of geniet er op de dag zelf van; deze bento is de perfecte maaltijd om van te genieten terwijl je de herfstige bladeren bewondert....
Lees meer